середу, 18 жовтня 2017 р.

Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади

 Цьогоріч згідно
Н А К А З У
від 13.06. 2017 р. № 841 МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

"Про проведення Всеукраїнських учнівських
Інтернет-олімпіад з математики, фізики,
хімії, біології, географії, економіки,
інформатики, інформаційних технологій
у 2017/2018 навчальному році"

Відповідно до  Положення про Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 11 червня 2012 року № 671, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 червня 2012 року за № 1074/21386, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, активізації запровадження комп’ютерних інформаційних технологій у шкільній освіті, сприяння широкому залученню обдарованої молоді до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет,
Наказую:
  1. Провести у 2017/2018 навчальному році Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади:
1) з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки протягом червня – грудня 2017 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів (Кавалеров В. А.);
2) з інформатики протягом червня 2017 року – лютого 2018 року на базі Комунального закладу «Фізико-математична гімназія № 17 Вінницької міської ради» (Нестюк В. М.);
3) з інформаційних технологій протягом червня 2017 року – лютого               2018 року на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Салівон Г. І.).
  1. Утворити організаційні комітети і журі Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад згідно з додатками 1–11.
  2. Департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій сприяти участі учнів у Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіадах.
  3. Фінансування проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад здійснити за рахунок коштів не заборонених законодавством.
  4. Оплату відряджень членів оргкомітетів та журі Всеукраїнських Інтернет-олімпіад здійснити за рахунок установ, у яких вони працюють.
  5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Хобзея П. К.
Міністр                                                                                          Л. М. Гриневич
честь нашого закладу відстоює в  Інтернет-олімпіади з хімії учениця 11 класу Кедич Софія. Вже відбувся перший тур і наша учениця показала хороші результати. Тож бажаємо їй впевнено іти до перемоги.  Сили, натхнення та успіху тобі Софіє та твоєму учителю-наставнику Зарубку Володимиру Павловичу.
Результати першого туру розміщено  на сайті Одеського обласного інституту післядипломної освіти 

Немає коментарів:

Дописати коментар