пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Освітня реформа тільки тоді буде мати успіх,
 якщо кожен педагог стане реформатором
власного щоденного навчального досвіду




 09  листопада 2017 року в Городищенській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся теоретико-практичний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Зміни в освіті як фактор оновлення змісту і форм методичної роботи». У роботі взяли участь завідувач методичного кабінету відділу освіти Луцької райдержадміністрації Оксана Йосипівна Врублевська, заступники директорів навчальних закладів району.



Розпочалося дійство з вітального слова учнів школи та з пісні про село Городище у виконанні вокальної групи дівчат (керівник – учитель Людмила Афанасіївна Босак).
















Директор  школи Інна Аркадіївна Кундля  ознайомила із роботою закладу  і запросила до перегляду відеофільму про школу.

З першого питання виступила   Врублевська О.Й., завідувач районного методичного кабінету,  яка висвітлила ключові тези нового закону України  “Про освіту”  і звернула увагу на відмінності та нововведення діючого документу.
Також проінформувала про нові освітні платформи:
Ø МІКСІКЕ В УКРАІНІ http://miksike.net.ua/
Ø Вчимося жити разом http://autta.org.ua/ua/resources/learning-to-live-together/
Ø Освітня платформа з розвитку критичного мислення «КритМислОП» http://www.criticalthinking.expert/
Провела онлайн подорож по освітніх платформах, де учасники семінару активно  брали участь у вивонанні інтерактивних вправах та онлайн-тестах.
         З другого питання виступив вчитель хімії В.П.Зарубко, який поділилися секретами успіху сучасного вчителя.

Перед присутніми виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Мірчук О.О.. яка підкреслила важливість методичної роботи, розкрила   питання на тему: « Планування як складова управління методичною роботою»,  ознайомила з  структурою  методичної роботи Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. на 2017-2018 н.рік, поділилась досвідом та запросила гостей до участі роботи  в групах «Плануємо шкільну методичну роботу». По завершенню роботи в групах методист відділу освіти Врублевська О.Й., проаналізувала роботу та підвела підсумки.




На завершення присутні обмінялися думками, висловили слова подяки, власні побажання та пропозиції.


Немає коментарів:

Дописати коментар